tehnika1

Da bismo to i opravdali spojili smo prijatan poslovni ambijent

sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima.

Bilo kakva promena na licu, prouzrokuje različite reakcije okoline. Kako bi one bile što pozitivnije, a vi nasmejani i ponosni na svoj novi osmeh, na raspolaganju Vam stoji naša zubotehnička laboratorija Antonović u sastavu naše ordinacije koja će se sa svojim timom zubnih tehničara pobrinuti da Vaš osmeh bude neodoljiv, a Vi i dalje budete ono što jeste ne gubeći lični identitet i šarm.

Zubotehničku laboratoriju Antonović je osnovala još 1990. godine Snežana Antonović, zubni tehničar. U laboratoriji rade zubni tehničar Sušić Jovan od 2004. god. i zubni tehničar Srbljak Nikola od 2005.godine. Visoko stručno znanje iz dana u dan unapređujemo kroz stručne skupove seminare i kurseve. Svi tehničari imaju licence i članovi su društva privatnih zubnih tehničara.

Nije slučajno da se zubotehnička labaratorija nalazi u sastavu stomatološke ordinacije Dentin. Stomatološka protetika je timski rad stomatologa i zubnog  tehničara, i sve smo podredili udobnosti i željama pacijenata. Dobra komunikacija, prijatna atmosfera, visoka stručnost i profesionalnost pružaju zadovoljstvo u saradnji sa pacijentom.

zubna-tehnika-03

Brendovi koje koristimo